De Kwade Hoek In Een Boek


Wandelen in de natuur van Goeree

Van de natuurgebieden de ‘De Kwade Hoek en de Middel- en Oostduinen van Goeree’ is een lijvig fotoboek met wandelkaart verschenen.
Het boek is 21 bij 21 centimeter en zo’n 100 pagina’s dik. Het bevat 130 unieke kleurenfoto’s van de natuur op de Kop van Goeree, op het eiland Goeree-Overflakkee. Schrijver-fotograaf Taco Meeuwsen uit Hellevoetsluis bracht voor dit fotoboek een selectie bijeen uit de vele duizenden foto’s die hij in het gebied heeft gemaakt. Foto-journalist John de Pater (Algemeen Dagblad) maakte voor het boek schitterende luchtfoto’s van het natuurgebied.
In het Nederlands, Engels en Duits wordt een impressie gegeven van de ontstaansgeschiedenis van De Kwade Hoek. Ook de flora en fauna die uniek is voor het natuurgebied komt uitgebreid aan bod. Tot slot bevat ‘De Kwade Hoek’ een uitvouwbare wandelkaart (eveneens drietalig) waarop de wandeling van Natuurmonumenten is ingetekend. Deze twintig kilometer lange wandelroute voert de bezoeker door de Middel- en Oostduinen en de Kwade Hoek. Het is de langste kustwandeling van Natuurmonumenten op dit ogenblik.

Waar te koop?
Het boek ‘De Kwade Hoek’ kost inclusief de wandelkaart € 7,50 en is onder andere te bestellen via Recreatiepark De Klepperstee, Vrijheidsweg 1, 3253 LS Ouddorp. Stuur een mail naar: info@klepperstee.com of bel: 0187-681511. U wordt dan geïnformeerd over de bestelmogelijkheden en de verzendkosten.

Goeree
De-kwade-hoek