De Natuur op Goeree-Overflakkee


Nieuw Foto-wandelboek van Taco Meeuwsen

‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ van schrijver-fotograaf Taco Meeuwsen is een nieuw kleurrijk boek over de schoonheid van drie natuurgebieden op het eiland Goeree-Overflakkee: de vogelpolder Koudenhoek, Scheelhoekbos, het Kiekgat en de Plaat van Scheelhoek en natuurlijk de Slikken van Flakkee.
Genaaid en gebonden in een harde, gelamineerde kaft biedt ‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ de lezer 136 pagina’s met ruim 200 natuurfoto’s in kleur, wandelkaarten en natuurbeschrijvingen in drie talen: Duits, Engels en Nederlands. Het boek ‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ is mede mogelijk gemaakt door Recreatiepark De Klepperstee te Ouddorp en Strand Resort Ouddorp Duin, die als uitgevers optreden.

Bestellen
Heeft u belangstelling? Ga dan naar de website van ‘Kunst van hier’ (www.kunstvanhier.nl) van Studio Zuid West 9 en bestel het boek in de webshop. Of stuur uw bestellingsverzoek in een mail naar info@kunstvanhier.nl en u krijgt het boek na betaling thuisgestuurd.
http://www.kunstvanhier.nl/product/de-natuur-op-goeree-overflakkee/

Landschapsprenten
Zestien unieke landschapsprenten uit het foto-wandelboek ‘De Natuur op Goeree-Overflakkee’ van schrijver-fotograaf Taco Meeuwsen zijn gedrukt in een gelimiteerde oplage van 10 exemplaren en exclusief te koop via naar de website ‘Kunst van hier’ (www.kunstvanhier.nl) van Studio Zuid West 9.
http://www.kunstvanhier.nl/product/gouden-rietkraag-in-koudenhoek-taco-meeuwsen/

Het boek wordt op dinsdag 6 oktober om 16.30 uur officieel overhandigd aan mevrouw Ada Grootenboer-Dubbelman, burgemeester van Goeree-Overflakkee.

De Kwade Hoek
Ook het Boek over De Kwade Hoek van Taco Meeuwsen is nog te koop via Kunst van Hier: http://www.kunstvanhier.nl/product/de-kwade-hoek/

natuurfotos-goeree-overflakkee